Dairy Service Kft.

Dairy Service Kft. – Bemutatkozás


-1993 éve a szakma élvonalában

Az 1993-ban alapított Dairy Service Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában álló cég. A magyar tulajdonosi kör elsősorban a BouMatic fejőgépfejlesztő és -gyártó cég képviseletére hívta életre a vállalkozást. Ma már több, a tejelő szarvasmarhatartást kiszolgáló cég magas színvonalú termékét hozza be hazánkba, és nem egy esetben úttörő szerepet vállal a legújabb műszaki megoldások és technológiai fejlesztések sikeres meghonosításában.

Dairy Service Kft.

Folyamatos fejlesztés és innováció

A Dairy Service Kft. technológiai szintű innovatív megoldásokat kínál partnereinek, amelyek felölelik a szarvasmarha-tartás egészét a borjúneveléstől kezdve az állatbarát tartás- és fejéstechnológián át a korszerű racionális energiafelhasználásig, növelik a nyerstej-termelés hatékonyságát és jövedelmezőségét.

Dairy Service Kft.

24/365 szolgálat

A Dairy Service Kft. tevékenysége kiterjed a technológia teljes élettartamára. Folyamatosan látjuk el partnerünket és üzletfelünket az üzemeltetéshez szükséges anyagokkal, gyakorlati szaktanácsadással támogatjuk a tehenészeti telepeken dolgozó személyzetet vezetői, operatív és végrehajtási szinten egyaránt.

Cégünk napi 24 órás szolgálatot tart fent az év 365 napján. Szerviztechnikusaink bármilyen felmerülő probléma hatékony megoldásában képesek segítséget nyújtani, köszönhetően a sokéves gyakorlati tapasztalatuknak, az évek során szerzett rutinjuknak és nem utolsó sorban folyamatos továbbképzésüknek.

Dairy Service Kft. központi raktára

A komplex szemléletmód és a birtokunkban lévő, folyamatosan gyarapodó szakmai tudás képezi azt a stabil támaszt, amelyet partnereink igényelnek.

Dairy Service Kft.

© 2012–2023 Dairy Service Kft.
Impresszum
Felhasználói nyilatkozat
Adatkezelési tájékoztató

Kövessen minket: